Blitz

Tag "DSA"

Muaji i ndërgjegjësimit për sindromën Down, ja aktivitetet që do të zhvillohen dhe personazhet që do t’i bashkohen

    Muaji i ndërgjegjësimit për sindromën Down, ja aktivitetet që do të zhvillohen dhe personazhet që do t’i bashkohen

Për të katërtin vit radhazi, fondacioni “Down Sindrome Albania” organizon aktivitete në mbështetje të muajit të ndërgjegjësimit për sindromën Down dhe individëve me këtë sindromë. Aktiviteti nis në orën 11:00

Read Full Article