Blitz

Tag "droga"

Fushata antidrogë në Filipine, 465 vdekje në rreth një muaj

    Fushata antidrogë në Filipine, 465 vdekje në rreth një muaj

Një fushatë e vështirë mund të cilësohet fushata e ndërmarrë nga Presidenti i ri i Filipineve, Rodrigo Duterte në luftën kundër krimit. Fotografi shokuese të publikuara nëpër mediat sociale, ku

Read Full Article

OKB: Shqipëria me 340 mln USD fitim nga droga, sa 2.6% e PBB

    OKB: Shqipëria me 340 mln USD fitim nga droga, sa 2.6% e PBB

Një raport i Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Drogën dhe Krimin e rendit Shqipërinë si një ndër vendet kryesore për prodhimin e kanabisit, referuar të dhënave të fundit zyrtare,

Read Full Article