Blitz

Tag "Doping"

Lojërat Olimpike, Majlinda Kelmendi arrin një tjetër sukses

    Lojërat Olimpike, Majlinda Kelmendi arrin një tjetër sukses

Mediat botërore shkruan shumë për fitoren e Majlindës dhe se si Kosova arriti për herë të parë të sigurojë medaljen e artë olimpike. Por përveç transmetimit të këtij suksesi, sportistja

Read Full Article

Lojërat Olimpike 2016, Rusisë i ndalohet pjesëmarrja

    Lojërat Olimpike 2016, Rusisë i ndalohet pjesëmarrja

Rusia nuk ka mundur të përmbysë vendimin e CAS që ndalon sportistët rusë të marrin pjesë në Lojërat Olimpike 2016. Komiteti Olimpik Rus dhe 68 atletët rusë u përpoqën të përmbysin

Read Full Article

Euro 2016 – Kjo është shifra “e frikshme” e testeve antidoping të kryera deri tani

    Euro 2016 – Kjo është shifra “e frikshme” e testeve antidoping të kryera deri tani

Mbi 1800 kontrollet antidoping janë kryer nga UEFA prej datës 1 janar të këtij viti deri sot, të lidhura me ndeshjet e Euro 2016 dhe përballjet në vigjilje të saj.

Read Full Article

Lojrat Olimpike Rio 2016 – Federata Ndërkombëtare përjashton Rusinë!

    Lojrat Olimpike Rio 2016 – Federata Ndërkombëtare përjashton Rusinë!

“Me një vendim unanim, këshilli i Shoqatave Ndërkombëtare të Federatave të Atletikës (IAAF) nuk i ka njohur Rusisë dhe atletëve të saj kushtet për rikthimin në kompeticionet ndërkombëtare, në respekt

Read Full Article

Lojërat Olimpike, zbulohen 23 sportistë me doping

    Lojërat Olimpike, zbulohen 23 sportistë me doping

Në përfundim të analizave të kryera nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar, është arritur në përfundimin se 23 konkurrentë të Lojërave Olimpike kanë dështuar në testet antidoping. Konkretisht, flitet për 23 konkurrentë

Read Full Article