Blitz

Tag "dj"

(Intervistë) Muzikë dhe palestër me Dori DJ

(Intervistë) Muzikë dhe palestër me Dori DJ

  Ushtrimet ◄ Back Next ► Picture 1 of 12 Kur pasioni të udhëheq është shumë më e thjeshtë t’i bësh gjërat ashtu siç duhet. Dorian Gjergji, një nga DJ-të

Read Full Article

Diplo dhe DJ Snake: “David Guetta na kopjoi këngën”

    Diplo dhe DJ Snake: “David Guetta na kopjoi këngën”

Plagjiatura në muzikë nuk është diçka e panjohur në industrinë muzikore, si në atë amerikane, edhe në atë botërore. Nëse zakonisht janë mediat ato që “hedhin” gurin për artistët që

Read Full Article