Blitz

Tag "Dilma Rousseff"

Trazira në Brazil, Rousseff: Nuk na kanë mposhtur. Temer: Koha për të bashkuar vendin

Trazira në Brazil, Rousseff: Nuk na kanë mposhtur. Temer: Koha për të bashkuar vendin

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 4 Trembëdhjetë vjet pas sundimit të Partisë së Punëtorëve të Dilma Rousseff, kjo e fundit është larguar menjëherë nga zyra pas shkarkimit.

Read Full Article

Brazil, Senati pro gjykimit të presidentes së pezulluar Rousseff

    Brazil, Senati pro gjykimit të presidentes së pezulluar Rousseff

Senati brazilian ka aprovuar mbajtjen në gjykim të presidentes së pezulluar Dilma Rousseff, e cila akuzohet për shkelje të ligjit të buxhetit dhe shpërdorim detyre. Mësohet se senati votoi 59

Read Full Article

Brazil, pezullohet nga posti i presidentes Dilma Rousseff

    Brazil, pezullohet nga posti i presidentes Dilma Rousseff

Debati përfshiu Senatin e Brazilit, lidhur me çështjen nëse presidentja Dilma Rousseff duhet të përballet ose jo në gjyq lidhur me akuzat që rëndojnë mbi të. Në përfundim, senatorët votuan

Read Full Article