Blitz

Tag "Dhurata Dora"

Publikohet klipi i nxehtë i “Bongo”-s

    Publikohet klipi i nxehtë i “Bongo”-s

Ashtu siç ishte lajmëruar edhe pak ditë më parë nga vetë këngëtarët, Capital T dhe Dhurata Dora kanë publikuar para pak çastesh këngën e tyre më të re, “Bongo”. Duke

Read Full Article

Dhurata Dora: “Ja çfarë është për mua Sabri Fejzullahu”

    Dhurata Dora: “Ja çfarë është për mua Sabri Fejzullahu”

Nuk është ndonjë çudi që këngëtarët e sotëm të frymëzohen nga artistë të tjerë, qofshin këta të vjetër apo të rinj në moshë. E ftuar në “Zonë e Lirë”, Dhurata

Read Full Article