Blitz

Tag "deklarata"

Zbardhet procesverbali i së hënës, ja për çfarë u ra dakord

    Zbardhet procesverbali i së hënës, ja për çfarë u ra dakord

Procesverbali zyrtar i mbledhjes të së hënës duket se hedh poshtë pretendimet e Partisë Demokratike se çështja e votimit për katër institucionet e drejtësisë është dakordësuar nga grupi negociator i

Read Full Article

7 gjëra të mrekullueshme që David dhe Victoria Beckham kanë thënë për njëri-tjetrin

    7 gjëra të mrekullueshme që David dhe Victoria Beckham kanë thënë për njëri-tjetrin

Prej vitesh të martuar, David dhe Victoria Beckham e kanë shprehur dashurinë për njëri-tjetrin jo vetëm përmes tatuazheve, por dhe në ato që kanë thënë në media. Më poshtë iu

Read Full Article