Blitz

Tag "bora kokedhima"

Bora Kokëdhima: Fejohem në gusht. Nuk jua tregoj me kë!

    Bora Kokëdhima: Fejohem në gusht. Nuk jua tregoj me kë!

Stilistja Bora Kokëdhima e njohur me markën e saj “Savage” ka bërë të ditur disa detaje nga jeta e saj personale. Bëhet fjalë për fejesën e saj. Përmes një statusi

Read Full Article

(Intervistë) Bora Kokëdhima: Eurovizioni ka qenë shumë i vështirë. Kemi punuar pa ekip

    (Intervistë) Bora Kokëdhima: Eurovizioni ka qenë shumë i vështirë. Kemi punuar pa ekip

Si kurrë më parë, këtë vit, ndër gjërat që u diskutuan më shumë në lidhje me prezencën dhe performancën e Eneda Tarifës në Eurovizion, ishin veshjet e saj: ajo e

Read Full Article