Blitz

 Breaking News

Ushqim mbi peceta higjienike, servirje në lopatë, mbi gomë etj. 13 momente kur restorantet e kanë kaluar masën

Ushqim mbi peceta higjienike, servirje në lopatë, mbi gomë etj. 13 momente kur restorantet e kanë kaluar masën
July 17
17:02 2017

Na ndodh shpesh të ankohemi për ushqimin që na serviret në restorante të ndryshme ku shkojmë.

Por as në ëndrra nuk mund të ndodhë një servirje ushqimi siç ka ndodhur në 13 rastet që do t’ju paraqesim më poshtë.

-Të gatuash djathin është e vështirë. Sepse ka shumë lloje dhe duhen kombinuar si duhet. Në këtë rast një restorant ka varur djathin mbi një tas supe, njësoj si në kurthin e vdekjes në filmin e Batmanit në vitet ’60.

-Të shkosh për një çaj në restorant dhe gjendesh përballë një enigme matematikore për të gjetur sheqerin.

-Të ushqehesh në një lopatë. Ide brilante për të të bërë të mos hash më bukë tërë jetën.

-Të ushqehesh në një gotë! Herën tjetër ndoshta në një akuarium sepse pronarët e këtij restoranti paskan ide brilante!

-Mish i pjekur në varëse rrobash! Sa i shijshëm :p

-Servirje ushqimi në një pecetë! Më mirë ta kishin servirur në ndonjë thes.

-Oh, sa ide brilante! Po meqenëse kanë servirur mbi një gomë, të kishin vendosur edhe ndonjë radiator a filtër ajri. Do ishte shumë e shijshme me siguri!

-Duhet të konsumosh disa kile ushqim për të arritur tek ajo që porosite.

-Duket si art, të bën ta shtrydhësh vetë portokallin! Por më tepër duket si përtaci e pronarëve të restorantit.

-Pa fjalë…

Duket e bukur, por pse kaq e ndërlikuar :/

-Ka një gjë të mirë, se dukesh edhe në pasqyrë ndërsa ushqehesh.

-Ushqim në lines?  Ohhh, sa ide brilante!

 

 

Share