Blitz

 Breaking News

Lista/ Këta janë 10 njerëzit më të pasur në Shqipëri

Lista/ Këta janë 10 njerëzit më të pasur në Shqipëri
October 13
13:19 2018

Edhe këtë vit, analiza në bazë të fitimit të vitit të shkuar, për ata që njihen si sipërmarrësit dhe biznesmenët më të rëndësishëm në vend, ka nxjerr konkluzionet dhe renditjen e 10 individëve më të pasur në Shqipëri. I pari në listë është Samir Mane.

Sipas studimit të Institutit Europian Pashko për 10 super të pasurit në vendin tonë, në vend të dytë të fitimit për vitin 2017 është Shefqet Kastrati, i cili pasohet nga Grigor Joti.

Biznesmeni Rrok Gjoka mban vendin e katërt. Më pas, renditet Agron Shapllo. Në vend të 6 është vlerësuar Renis Tërshana. Pas tij, Agim Zeqo. Deputeti Tom Doshi renditet në vend të 8, ndërsa biznesmeni Serafin Orgocka në të 9-tin. Lefter Kallo është i 10 në listë.

Renditja sipas Fitimit të Vitit 2017:

Nr. Aksioneri

Samir Mane

Shefqet Kastrati

Grigor Joti

Rrok Gjoka

Agron Shapllo

Renis Tërshana

Agim Zeqo

Tom Doshi

Serafin Orgocka

Lefter Kallo

Renditja sipas Kapitalit Neto të Vitit 2017

Nr. Aksioneri

Samir Mane

Shefqet Kastrati

Vasil Naci

Behar Çukaj

Tom Doshi

Besnik Sulaj

Renis Tërshana

Edmond Leka

Idajet Ismailaj

Aleksandër Pilo

Share