Blitz

 Breaking News

Zbardhet autopsia e personit që shpenzoi 100,000$ për t’u dukur si Justin Bieber

Zbardhet autopsia e personit që shpenzoi 100,000$ për t’u dukur si Justin Bieber
July 26
15:27 2016

Tobias Strebel, i cili u bë i famshëm me emrin Toby Sheldon, ndërroi jetë në apartamentin e tij në North Hills, California, në gusht të vitit të kaluar.

Pas gati një viti, autoritetet amerikane kanë nxjerrë rezultatet e autopsisë së 36-vjeçarit, duke dalë në përfundimin se ai ka vdekur për shkak të intoksikimit nga lëndët narkotike. Konkretisht: një koktej me valium, “Xanax” dhe alkool.

Strebel u bë i famshëm me paraqitjen e tij gati të njëjtë me atë të këngëtarit të “Love Yourself” dhe për shumat e mëdha deri në 100,000$  për t’u dukur si një refleks në pasqyrë i Bieber.

Share