Blitz

 Breaking News

(Video) Më në fund do të kuptoni se çfarë thotë Era te “Bon Bon”

May 25
18:34 2016

Tashmë bëhuni gati të mësoni të gjithë tekstin e “Bon Bon”-it përmendësh dhe jo vetëm “Unë jom Era”.

Drin Gashi, një i ri nga Kosova, ka bërë “të pamundurën, të mundur”: Ai e ka kthyer tekstin e Erës në të kuptueshëm.

Videoja e mëposhtme i jep një shpjegim “Bon Bon”-it në një mënyrë shumë ndryshe nga ç’jemi mësuar ta dëgjojmë më parë. Personi në video e shpjegon tekstin në një mënyrë poetike, të qetë, por mbi të gjitha të lezetshme, duke bërë të mundur që të kuptohet çdo fjalë.

E keni kënduar këngën për ditë me radhë, por akoma s’e keni kuptuar ç’keni thënë? Ja, kuptojeni duke klikuar videon më poshtë:

 

 

Tags
Share