Blitz

 Breaking News

Suada Sherifi na tregon mes të qeshurash se si e bija e imiton në shtëpi

Suada Sherifi na tregon mes të qeshurash se si e bija e imiton në shtëpi
November 16
17:39 2018

Fëmijët janë të prirur që gjërat që shohin apo fjalët që dëgjojnë në përditshmëri ti fiksojnë dhe t’i bëjnë edhe ata.

Nuk thonë kot që fëmija është pasqyrë e prindit pasi gjërat më të rëndësishme qoftë edhe ato më të voglat ata i mësojnë prej tyre. Deizi, vajza e Suada Sherifit ka parë se si mami i saj në darkë shtrihet në shtrat, vendos syzet dhe lexon libër.

Pikërisht Deizi e ka fiksuar këtë moment dhe ka imituar Suadën.

“Fëmija imiton çdo gjë tonën dhe qenka një lumturi e paparë! Më falni për rrëmujën, por realisht kështu është gjithmonë sepse krevati është vendi i preferuar i Deizit”,-shkruan ish-missi duke u shprehur tejet entuziaste./Blitz.al/

 

 

 

Share