Blitz

 Breaking News

Romir Zalla dhe Suela Beko: “Çifti ka nevojë për 1 të 3-të për të ndezur pasionin!”

Romir Zalla dhe Suela Beko: “Çifti ka nevojë për 1 të 3-të për të ndezur pasionin!”
October 08
21:03 2016

 

 

Këtë javë në emisionin “Thumb”, që transmetohet çdo të shtunë në Top Channel, në orën 20.05, ishte ftuar çifti i aktorëve Romir Zalla dhe Suela Bako, të cilët u janë përgjigjur pyetjeve lidhur me komedinë, “Një jetë me ty”.

Pyetjes se nëse duhet një vajzë fotokopje në mes të një çifti, Romiri i është përgjigjur: “Po, sigurisht! Çifti ka nevojë për një të tretë, që është vajza fotokopje, për ta ndezur pasionin. Kur njëri nga partnerët nuk e vlerëson sa duhet partnerin tjetër, atëherë ai apo ajo drejtohet te fotokopja”. Ky mendim i aktorit të njohur është mbështetur edhe nga bashkëshortja e tij, Suela.

Për sa i përket tradhtisë, çifti nuk ka qenë në të njëjtin mendim, pasi për Zallën tradhtia nuk falet, kurse për Bakon po. /Blitz.al/

Share