Blitz

 Breaking News

Rocco Siffredi, nudo në revistën franceze. Irritohen lexuesit

Rocco Siffredi, nudo në revistën franceze. Irritohen lexuesit
July 02
14:13 2016

“Tërbohen” lexuesit e “M” , suplementit të gazetës “Le Monde”, që ka menduar t’i dedikojë kopertinën dhe një hapësirë jo të vogël në brendësi producentit të filmave porno, Rocco Siffredi.

Ajo që ka shkaktuar polemikat në fakt nuk është zgjedhja e personazhit, por ideja për të postuar foton e tij nudo në brendësi.
Shumë persona që janë shprehur kundër kësaj gjëje kanë kërcënuar me mosrinovimin e abonimit.

Revista e mbron artikullin e saj, duke thënë se zgjedhja e ikonës së pornografisë për numrin special të seksit ishte më e mira.

“Ashtu siç bën çdo javë në editorialin e tij, kryeredaktori Marie-Pierre Lannelongue e ka shpjeguar se si lindi ideja e këtij numri special. Për sa u përket fotove që janë pjesë e artikullit, korrespondenti ynë në Romë kërkoi që të kishte gjithë Rocco-n. Po, të gjithin. Dihet që Rocco zotëron një “mjet pune” të dimensioneve titanike, gjë që e ka shndërruar në personazh. Duhej ta tregonim se s’bën…”, – shprehet gazetari Frank Nouchi.

Roccooooo

Tags
Share