Blitz

 Breaking News

Robert Berisha tha këtë gjë për tradhëtinë dhe publiku e duartrokiti

Robert Berisha tha këtë gjë për tradhëtinë dhe publiku e duartrokiti
November 26
21:55 2018

Si gjithnjë në mbrëmjet e “Dance with me”, përveç kërcimit ka dhe debat apo ndarje mendimesh. Ashtu nisi edhe mbrëmja e sotme, me një pyetja nga Alketa drejtuat vajzave nëse do e falnin tradhtinë.

Sigurisht siç pritej, ato pohuan që nuk do ta falnin asnjëherë tradhtinë. Kiara Tito u shpreh se një femër e fortë nuk do ta falte tradhtinë, ndërkohë që Rasheli pavarësisht se tregoi se varet nga personaliteti i vajzës, u shpreh se ajo vetë nuk do ta falte.

Por në mes të kësaj ndërhyri Robert Berisha duke rrëmbyer mikrofonin dhe duke thënë vetëm një fjali:

“Ai që e fal e ka zemrën e madhe.”

Dhe këtu mori duartrokitjen e publikut. Nuk e dimë se sa veta janë realisht dakord që zemra e madhe ka lidhje me faljen e tradhtisë, por Roberti qenka një mbështetës i fortë i këtij mendimi. /Blitz.al/

Share