Blitz

 Breaking News

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

April 16
17:11 2016

Liria e shprehjes dhe e fjalës i kanë dhënë mundësinë njeriut të shprehë hapur atë që ai mendon. Kjo gjë ka bërë që të shkruhen e të hidhen lloje të ndryshme idesh e teorish, të cilat, për shumicën e njerëzve, nuk kanë vlerë, kurse për disa janë të vërteta. Disa personazhe të famshëm “kanë rënë pre” e këtyre ideve dhe ne po ju rendisim disa nga këto personazhe dhe idetë e tyre “të çmendura”.

 

Terrence Howard mendon se 1x1=2

Terrence Howard mendon se 1x1=2
Picture 7 of 7

Shpejt, sa bëjnë 1x1? Nëse përgjigjja është 1 atëherë jeni gabim (sipas Terrence Howard). Aktori nuk është i bindur në logjikën se 1x1 bëjnë 2 dhe madje ka gjetur një mënyrë për të vërtetuar bindjen e tij. “Si mund të bëjnë 1? 1 shumëzim 1 bën 2 sepse rrënja katrore e 4 është 2, pra cila është rrënja katrore e 2? Patjetër që duhet të jetë 1”.

Tags
Share