Blitz

 Breaking News

Më në fund! Angelina Jolie dhe Brad Pitt arrijnë në marrëveshje

Më në fund! Angelina Jolie dhe Brad Pitt arrijnë në marrëveshje
January 10
10:17 2017

Pas një zhurme të madhe mediatike, Jolie dhe Pitt kanë vendosur të punojnë bashkë në konsensus për të mirën e familjes.

Ata kanë firmosur një kontratë ku thuhet se do t’i mbajnë të gjitha dokumentet e divorcit private dhe të gjitha detajet e ardhshme mbi marrëdhënien e tyre do t’i mbajnë konfidenciale me anë të një avokati.

Të dy kanë qenë dakord që media të mos luajë më një rol në ndarjen e tyre, sepse kështu është më mirë për ata dhe akoma më tepër për 6 fëmijët e tyre të mitur. /Blitz.al/

Share