Blitz

 Breaking News

Mariah Carey seksi dhe provokuese. Ndalohen posterat në dy aeroporte

August 15
16:22 2016

Dy aeroporte në Kaliforni kanë mbuluar posterat e  Mariah Carey, sepse ishin shumë seksi dhe provokuese.

Këngëtarja do të shkojë në Las Vegas për  të promovuar shfaqjen e saj por posterat që ka zgjedhur  për promovim kanë sjellë probleme. Mariah shfaqet me gjoksin zbuluar dhe kjo është arsyeja që aeroportet e Burbank dhe Orange  kanë mbuluar një pjesë të tyre me një fletë ngjyrë ari.

Gjithashtu  edhe në Caesars, ku këngëtarja do të performojë kanë kërkuar një poster të çensuruar./Blitz.al/

mariah

Share