Blitz

 Breaking News

Kylie siguron Tyga-n se është “banka” e tij

Kylie siguron Tyga-n se është “banka” e tij
September 15
19:27 2016

Prej disa kohësh, Tyga ka probleme me paratë, por Kylie është duke e ndihmuar atë. Burime pranë çiftit thonë se Kylie është duke bërë çdo lloj gjëje që të mbajë të dashurin e saj larg problemeve financiare.

Tyga nuk është i shqetësuar për paratë, madje ka thënë se po mëson nga gabimet e tij dhe zotohet për të jetuar në varfëri. Kylie, në anën tjetër, i ka siguruar se është “banka” e tij në qoftë se financat e tij ulen.

Tyga nuk është i varur prej Kylie-t, por ajo është “rrjeta e sigurisë” për të./Blitz.al/

Share