Blitz

 Breaking News

Dhurata Dora ka një dedikim pikërisht për ATË: “Të jap ‘love’ se e meriton”

Dhurata Dora ka një dedikim pikërisht për ATË: “Të jap ‘love’ se e meriton”
July 27
08:15 2017

Pas bashkëpunimit të suksesshëm me Lumi B në rikthimin e këngës “Simpatia”, Dhurata Dora ka publikuar klipin e saj më të ri solo me titull “Bubble”.

Sigurisht që kjo është një tjetër këngë verore me një bit mjaft të veçantë. Ajo i këndon dashurisë dhe më tepër duket si një dedikim, pasi Dhurata thotë:

“Unë të jap “love” se e meriton”.

Videoklipi është xhiruar në bregdet e për më tepër shohim se këngëtarja dhe balerinët kanë përdorur veshje indianësh, gjë që nuk e kemi parë shpesh në videoklipet shqiptare.

Për më shumë detaje ndiqni klipin:

Share