Blitz

 Breaking News

Del në ankand albumi i Prince me zë femëror

Del në ankand albumi i Prince me zë femëror
September 10
14:06 2016

Albumi “Camille” është regjistruar në vitin 1986 dhe përbëhet nga 8 këngë. E veçanta e këtij albumi është se Prince këndon si alteregoja e tij femërore, Camille. Albumi ka dalë në ankand  bashkë me albume të tjerë dhe sende  personale të tij.

Për fat të keq, “Camille” nuk doli kurrë në treg sepse shitja e tij u anulua disa javë përpara publikimit.

Ky album është gjetur në sendet e Prince pas vdekjes së tij. /Blitz.al/

Share