Blitz

 Breaking News

“Çkemi Buqi”, si lindi nofka e famshme mes Fatmës dhe Aulonës

“Çkemi Buqi”, si lindi nofka e famshme mes Fatmës dhe Aulonës
May 06
19:50 2020

I kemi dëgjuar shpesh Fatmën dhe Aulonën t’i drejtohen njëra-tjetres me nofkën “Buqi” apo “Buqinda”. Shumë nga ndjekësit e tyre madje e kthyen në një tendencë për ti folur shoqeve të ngushta pikërisht me këtë nofkë. E nëse jeni kuriozë të zbuloni se si lindi kjo nofkë mes tyre ka qenë Fatma ajo që ka zbuluar pak më parë se gjithcka nisi nga një filtër Snapchati.
Fatma duke imituar një personazh të trilluar “Burbuqe” në Snapchat me një filtër që të shtrembëron tiparet e fytyrës realizoi këtë videon:

Dhe kështu Burbuqja, Buqi, apo Buqinda hyri mes tyre që nga ajo kohë e deri më sot.
Po ju, e keni një nofkë të tillë me mikeshat tuaja? /Blitz.al/

Share