Blitz

 Breaking News

Cilët janë 15 personazhet e famshëm të adoptuar?

September 05
17:21 2016

JC Chasez

Picture 2 of 15

JC Chasez është adoptuar në moshën 5- vjeçare dhe është rritur me prindërit adoptues.

Çdo ditë mund të mësoni detaje për personazhet e preferuara. Mësoni se kush lidhet, kush ndahet dhe çdo gjë tjetër që bëjnë.  VIP-at në intervista të ndryshme mund të tregojnë për të shkuarën dhe jetën e tyre dhe nuk e kanë aspak problem. Disa prej të famshmëve madje kanë pranuar se ata janë të adoptuar. Për të parë se cilët prej këtyre personazheve janë të adoptuar shfletoni galerinë./Blitz.al/

Share