Blitz

 Breaking News

Aktori i njohur shqiptar: “Do puthesha me një mashkull në rol”

May 19
09:47 2019

Ai është një ndër aktorët e preferuar në tetarin kombëtar e jo vetëm. Po flasim për Amos Muji Zaharia, i cili ishte i ftuar këtë javë në emsiioni “THUMB” të Fatmës dhe Aulonës. Përveç jetës private ai ka foluar edhe për atë profesionale.

I pyetur nëse do të puthte një mashkull në rol aktori më të gjithë sinqeritetin që e karakterizon u shpreh se:

“Jo nuk e kam problem, nëse është një vepër që i flet shoqërisë dhe është për të sensibilizuar popullin, është thjesht aktrim”- përfunoi ai duke dhënë kështu një mesazh mjaft domethënës që në fund të ditës çdo rol në teatër apo film mbete brenda kornizave të artit.

/Blitz.al/

Share