Blitz

 Breaking News

Balerini shqiptar akuza të forta ndaj VIP-ave: Pinë kokainë dhe substanca të tjera gjithë natën në bllok!

Balerini shqiptar akuza të forta ndaj VIP-ave: Pinë kokainë dhe substanca të tjera gjithë natën në bllok!
May 08
14:57 2020

Gazetari Ronaldo Sharka, teksa ka intervistuar Graciano Taganin për “Mes Yjesh” në Ora News, mes të tjerash e ka pyetur balerinin se ka dëgjuar që  shumë personazhe të ekranit, janë konsumues të kokainës teksa frekuentojnë jetën e natës në bllok.

Ronaldo Sharka: Dimë shumë vërdallë, që në jetën e natës të bllokut, kryesisht personazhet e njohur të ekranit janë konsumues shumë të kokainës!

Graciano TaganiPse vetëm të kokainës?! S’të ka ardhur informacioni ty?! Të gjithë njerëzit që dalin natën përdorin substanca, i dimë se këtu jetojmë dhe këtu i bëjmë të gjitha bashkë!

Ronaldo Sharka: Kjo do të thotë që edhe ti përdor?

Graciano Tagani: Nuk do të thotë që e përdor, por kjo nuk do të thotë që nuk e kam përdorur kurrë! Puna është që të dalësh për qejf dhe të shijosh, për çfarë ke dalë!

Për më tepër ndiqni intervistën e plotë.

 

Share