Blitz

 Breaking News

Thonjtë “Galaxy”, trendi i vitit në Instagram

August 18
11:54 2016

...

Picture 1 of 5

Çdo ditë, estetistet bëjnë art në thonj. Këtë herë ato i janë drejtuar universit. I gjithë universi në thonjtë tuaj. Thonjtë “Galaxy” janë një trend që ka pushtuar Instagram-in këtë vit.  Ky trend është i pëlqyer nga shumë vajza dhe vazhdon të përhapet çdo ditë e më shumë. Shfletoni galerinë për të parë disa prej modeleve “Galaxy”. /Blitz.al/

Share