Blitz

 Breaking News

Sandalet stil “gladiator” nuk duhet t’ju mungojnë këtë sezon

May 09
20:41 2016

...

...
Picture 1 of 10

Sandalet në stilin “gladiator” tani nuk janë një trend, por janë një domosdoshmëri. Këto sandale janë tepër të rehatshme dhe komode për stinën e verës. Mund t’i zgjidhni në modele, ngjyra dhe firma të ndryshme. Shfletoni galerinë për të parë disa prej modeleve “gladiator” që duhet t’i keni.

 

Tags
Share