Blitz

 Breaking News

Kombinoni ngjyrat dhe jepini gjallëri pamjes tuaj

April 22
16:43 2016

Ngjyra e kuqe thyen të bardhën

Ngjyra e kuqe thyen të bardhën
Picture 1 of 20

Kombinimi perfekt i ngjyrave është çelësi i një imazhi të përsosur. Kur shohim shumë ngjyra e kemi të vështirë t’i përshtatim me njëra-tjetra. Shpeshherë duket sikur ngjyrat nuk shkojnë dhe përfundojmë duke bërë zgjedhjet e zakonshme. Pranvera erdhi plot ngjyra, këto ngjyra përdorini për veshjet tuaja dhe jepini gjallëri pamjes tuaj. Shfletoni galerinë për të parë kombinimet e tyre. Në foto shfaqen 4 ngjyra të ndryshme me kombinimet përkatëse. Kjo mund t’ju shërbejë si një guidë dhe nuk do të ndiheni më konfuze në qoftë se e verdha shkon me blunë apo bezha me grinë.

Tags
Share