Blitz

 Breaking News

Këto janë syzet që duhet të keni patjetër këtë sezon

July 12
19:47 2016

...

Picture 1 of 9

Syzet janë një aksesor shumë i rëndësishëm gjatë verës. Trendet e këtij viti janë syzet “si mace”, në të gjitha nuancat e të bardhës. Zgjidhni dhe ju syzet në ngjyrën dhe formën që ju përshtatet dhe ju pëlqen. Shfletoni galerinë për të parë disa modele të ndryshme të syzeve “si mace”, trend i padiskutueshëm i këtij sezoni.

Share