Blitz

 Breaking News

Buzët e djallit me forma të çuditshme, trendi më i ri i operacioneve plastike?

Buzët e djallit me forma të çuditshme, trendi më i ri i operacioneve plastike?
December 02
15:20 2019

Rreth dy vite më parë, kreativiteti i disa njërëzve ktheu në trend realizimin e vetuallave në formë Peme Kritshtlidjesh.

Tashmë një trend i ri është përhapur në Rusi, shkruan Vouge Italia.

Pas fryerjeve të buzëve me ineksione, tashmë trendi i ri janë format e çuditshme, gjë e cila ka nisur të përhapet vrullshëm në rusi nga ekstremistet, fanset e operacioneve. Mbetet për t’u parë nëse ky trend do të pushtojë botën apo do të mbetet i lokalizuar, nga atje ku ka nisur, Rusi. 

Shumë prej atyre që kanë vendosur në praktikë “Devil Lips” thonë se ndihen mirë dhe se duan të provojnë forma të ndryshme të buzëve falë operacioneve që e bëjnë të mundur.

Share