Blitz

 Breaking News

Bëhuni gati, këto janë trendet e aksesorëve për sezonin vjeshtë-dimër 2018!

Bëhuni gati, këto janë trendet e aksesorëve për sezonin vjeshtë-dimër 2018!
October 04
19:30 2018

Detajet bëjnë gjithnjë diferencën prandaj një pjesë të rëndësishme të trendeve e zënë dhe aksesorët.

  • Aksesorë me motive të gjetheve të vjeshtës

  • Varëse dhe vëthë të mëdhenj

  • Vetëm një vëth

  • Motive në formë rrethore

  • Mos u mjafto me një!

  • Vëthë të ndryshëm

  • Aksesorë asimetrikë

  • Vëthë në formë rrethi

  • Çanta të vogla mesi

  • Aksesorë me logo

/Blitz.al/

Share