Blitz

 Breaking News

Keni një fobi? Ne ju tregojmë si ta mposhtni

August 30
20:36 2016

Duhet të kuptoni se keni mendime negative

Picture 1 of 11

Në situata të ndryshme keni mendime negative, të cilat ju çojnë drejt fobisë nga shumë gjëra. Për shembull, hipni në ashensor dhe kur dyert mbyllen mendoni se do të vdisni. Ju duhet të mësoni si të sfidoni mendimet e këqija e kështu mund të përballoni frikën.

Fobia është një frikë intensive dhe irracionale që krijohet nga disa stimuj. Ajo është shumë e bezdisshme dhe shpesh të kufizon në shumë gjëra. Duhet të dini se si të përballeni me frikën dhe të largoni fobitë tuaja. Shfletoni galerinë për të parë disa mënyra se si mund ta përballoni atë./Blitz.al/

Share