Blitz

 Breaking News

7 ushqimet që ju ndihmojnë të ulni nivelin e stresit

April 11
18:40 2016

Boronica dhe manaferra

Boronica dhe manaferra
Picture 1 of 7

Manaferrat dhe boronicat ndihmojnë në rritjen e numrit të qelizave të bardha. Ato reduktojnë stresin dhe përmirësojnë imunitetin.

Ushqimet që hani kanë një ndikim dramatik në nivelet e stresit. Disa ushqime mund të rritin ose ulin sasinë e hormoneve të cilat ndihmojnë për të luftuar stresin. Shfletoni galerinë për të parë 7 prej ushqimeve të cilat ju ndihmojnë të luftoni stresin.

Tags
Share