Blitz

 Breaking News

5 gabimet që bëjnë të gjithë kur konsumojnë verë

May 18
12:12 2016

1. Mbushja e gotës plot

1. Mbushja e gotës plot
Picture 1 of 5

Duhet të mbani mend se vera nuk ka të njëjtin parim me birrën. Edhe në qoftë se gota është aq e madhe sa mund të mbajë një shishe të tërë vere, kjo nuk do të thotë se ju duhet të hidhni të gjithë shishen në njjë gotë. Ajo do të bëhet shumë e rëndë, ju nuk do mund të shijoni verën siç duhet sepse nuk do të mundeni ta lëvizni e rrotulloni atë, siç e do zakoni.

Nuk ka rëndësi nëse jeni konsumues i rregullt i verës apo nëse thjesht dëshironi të pini një gotë verë nëpër festa, sërish këto gabime i bëjnë të gjithë. Pirja e verës ka disa rregulla të caktuara, por këto të fundit janë të tilla vetëm për mënyrën se si duhet konsumuar ajo, çka do të thotë se nuk ka rregull t’ju tregojë se cilën verë të pëlqeni apo me çfarë e shoqëroni atë, kjo mbetet tërësisht në dorën tuaj. Ndiqni 5 gabimet që bëjnë shumica e atyre që shijojnë pirjen e verës dhe tregohuni të kujdesshëm për të mos i përsëritur ato…

Tags
Share