Blitz

 Breaking News

(Video) E rrallë! Rrethi i akullit që rrotullohet në ujë do t’ju hipnotizojë

(Video) E rrallë! Rrethi i akullit që rrotullohet në ujë do t’ju hipnotizojë
January 12
17:50 2017

Kaylyn Messer, fotografja që jeton afër një liqeni në Uashington, ka dashur ta filmojë vetë fenomenin që po i habit të gjithë: rrethi i akullit që rrotullohet.

“Të shikosh këtë rreth ka një efekt të fortë meditativ”, – shprehet Messer, e cila i ka postuar fotografitë e dukurisë në profilin e saj në Facebook, ku ka shpjeguar se ky është një fenomen natyral, i cili konsiston në një copë të shkëputur akulli që fillon të rrotullohet në një rrymë uji.

“U mrekullova në momentin që pashë se rrethi ishte ende i padëmtuar dhe rrotullohej. Kam kaluar gjithë ditën duke e parë e duke dëgjuar zhurmën e akullit. I kam bërë disa foto e video në mënyrë që të gjithë ta shijojnë atë”, – tha fotografja. /Blitz.al/

Share