Blitz

 Breaking News

Keni fëmijë adoleshentë? Ja si të planifikoni pushimet me ta…

May 03
23:26 2016

1. Zgjidhni destinacionin së bashku

1. Zgjidhni destinacionin së bashku
Picture 1 of 8

Një gjë më e keqe se një adoleshent i acaruar në pushimet e padëshiruara është një mama e acaruar në një destinacion të padëshiruar. Nuk ka mama që do të donte t’i kalonte pushimet me fëmijët e saj në një tavernë në Poloni, ashtu siç edhe fëmijët nuk do të dëshironin t’i kalonin pushimet me mamanë e tyre në një resort pensionistësh apo prindërish mbi të 40-ave. Prandaj, përveçse duhet t’i përfshini edhe ata në vendimmarrje, duhet edhe t’i mirëprisni sugjerimet e tyre. Në fund të fundit, ata mund të kenë sensin e të kursyerit më shumë se ju.

 

Vera 2016 po troket dhe bashkë me të edhe pushimet. Për të gjithë prindërit e adoleshentëve ka një shqetësim të vetëm: Me kë do të shkojë fëmija im në pushime?

Shumë e thjeshtë: Me ju!

Një javë pushime me fëmijët tuaj do të ishte perfekte, jo vetëm për ju por edhe për ata, gjithmonë duke ndjekur disa rregulla.

Më lart do t’ju rendisim disa rregulla që duhet të ndiqni nëse keni ndërmend të kaloni disa ditë pushime me fëmijët tuaj adoleshentë. Këto rregulla do t’i bëjnë pushime të paharrueshme.

Tags
Share