Blitz

 Breaking News

12 foto nudo që nuk do të doni t’i humbisni!

12 foto nudo që nuk do të doni t’i humbisni!
February 15
15:27 2017

Fotografja Nadia Lee Cohen nuk shkrep thjesht foto nudo, por edhe i jep fuqinë e një superheroine.

Subjekti i këtyre fotove është i marrë nga filmat me kartonë dhe jep një pamje tjetër të femrave, duke u dhënë atyre fuqi dhe pushtet.

Më poshtë do t’ju tregojmë 12 nga 100 fotot e koleksionit të Nadia Lee Cohen.

 

Share