Blitz

 Breaking News

Nëse doni të humbisni disa kile, ky program që realizohet në kushte shtëpie është i duhuri për ju!

Nëse doni të humbisni disa kile, ky program që realizohet në kushte shtëpie është i duhuri për ju!
September 09
18:43 2018

“30 Days of Cardio Blast” është një program i orientuar tek ushtrimet pa pesha por që djegin shumë kalori dhe mund të bëhet në kushte shtëpie.

Programi është i krijuar nga “Darebee” dhe përfshin rutina të ndryshime të ushtrimeve kardiovaskulare, disa me intensitet të ulët, disa pak më të larta. Kjo do ju ndihmojë të humbni në peshë, të tonifikoheni por edhe të përmirësoni shëndetin tuaj.

Ai ka ushtrime të veçanta për çdo ditë dhe disa ditë midis ku e keni “pushim”. Është i përshtatshëm për fillestarë, dhë së bashku me të ushqyerit shëndetshëm do t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja.

Mund të gjeni programin e plotë në linkun e mëposhtëm:

https://www.darebee.com/programs/30-days-of-cardio-blast.html

/Blitz.al/

Share