Blitz

 Breaking News

Muskujt e barkut, këto janë 4 ushtrimet që mund t’i bëni çdo ditë në shtëpi

Muskujt e barkut, këto janë 4 ushtrimet që mund t’i bëni çdo ditë në shtëpi
October 14
17:42 2018

Trupat e verës behën në dimër, thotë një shprehje e famshme. Prandaj, mos e lini për më vonë, por nisni sot t’i kushtoni pak vëmenjde aktivitetit fizik dhe ushqyerjes së shëndetshme.

Ka disa lloje ushtrimesh specifike që fokusohen tek muskujt e barkut.

    • Për pjesën e sipërme

  • 6-pack

  • Muskujt anësorë të sipërm

  • Muskujt anësorë të poshtëm

/Blitz.al/

Share