Blitz

 Breaking News

7 “hile” për të humbur peshë, pa mbajtur dieta drastike

7 “hile” për të humbur peshë, pa mbajtur dieta drastike
January 10
16:20 2017

Ju keni provuar dieta të ndryshme dhe në fakt bini në peshë, por sapo mbaroni atë i rimerrni përsëri kilogramët. Kjo është diçka shumë e dhimbshme sepse ju jeni torturuar së tepërmi.

  • Nuk është e nevojshme të mbani këto dieta drastike nëse ju thjesht mund të ruani një regjim ushqimor dhe të keni parasysh disa truke.
  • Plani i dietës suaj ju jep ndjenja negative dhe ju bën të ndiheni keq duhet të mësoheni me idenë se duhet të hani vetëm disa ushqime.
  • Kontrolloni dietën ushqimore por mos u tregoni shumë strikt në të.
  • Besojini energjisë suaj mendore.
  • Vendosni qëllime realiste.
  • Mos harroni një rregull të thjeshtë: “Hani më pak për të qenë më shumë të shëndetshëm.
  • Mos harroni të ndiqni programin tuaj.
  • Dhe sigurisht bëni sa më shumë stërvitje/Blitz.al/
Share