Blitz

 Breaking News

Të jesh single nuk është aq keq. Ja disa gjëra të mira që mund t’i mësoni kur mbani këtë status

September 20
14:56 2016

1. Mësoni saktësisht se kush jeni.

Picture 1 of 5

Të jesh single nuk është aq keq sa mendoni! Ndiheni të vetmuar dhe kërkoni mbështetje, por kujtohuni që është më mirë vetëm sesa të mbështeteni te personat e gabuar.

Ndonjëherë duhet të jeni mirënjohës që jeni vetëm sepse mund të mësoni shumë gjëra dhe të reflektoni. Shfletoni galerinë  për të parë se çfarë mund të mësoni në një periudhë që jeni single. /Blitz.al/

Share