Blitz

 Breaking News

Studimi: Seksi i mirë të jep të njëjtën kënaqësi si të fitosh 50.000 euro!

Studimi: Seksi i mirë të jep të njëjtën kënaqësi si të fitosh 50.000 euro!
March 17
19:50 2017

Nëse jeni të stresuar sepse doni rritje rroge apo sepse mendoni se nuk po fitoni mjaftueshëm para, ju rekomandojmë të bëni më shumë seks! Ose më saktë, nuk jua rekomandojmë ne, por studimi i ri i cili thotë se në fakt seksi i mirë të jep të njëjtën kënaqësi që merr nëse fiton plot 50.000 euro.

Sigurisht që kjo shumë është testuar me një grup vullnetarësh të cilëve iu mat me anë të një makinerie se sa e kishin presionin e gjakut pas një seksi të mirë dhe sa e kishin pasi u jepje 50.000 euro.

Gjithashtu, duke studiuar disa çifte, ata arritën në konkluzionin se sa më shumë seks të mirë të bënin, aq më të lumtur ishin 6 muaj më pas, çka tregon se kënaqësia që fitohet prej aktit në fakt i ka përfitimet edhe në vazhdim.

Mos e anashkaloni kohën e mirë që kaloni në shtrat! – kjo është këshilla më e mirë që mund të merrni me nisjen e fundjavës. /Blitz.al/

Share