Blitz

 Breaking News

Prej 18 vitesh të dashuruara me njëra -tjetrën, historia e dy vajzave që arritën të lindnin fëmijë njëkohësisht

Prej 18 vitesh të dashuruara me njëra -tjetrën, historia e dy vajzave që arritën të lindnin fëmijë njëkohësisht
October 20
16:06 2018

Një çift i të njëjtës gjini, Anna dhe Renee Mclnarnay 35 dhe 36 vjeç donin shumë që të bëheshin nëna dhe jo vetëm që ja arritën por tashmë kanë dy fëmijë.

Vajzat iu nënshtruan të dyja trajtimit invitro dhe ngelën në të njëjtën kohë shtatzënë.

Për to ishte ëndërr të beheshin me fëmijë. Shumë mjek ua kishin hequr mundësinë, kjo për shkak edhe të moshës së tyre por mrekullia ndodhi, dhe u realizua në të njëjtën kohë.

Anna dhe Renee  sollën në jetë dy fëmijë, duke lindur në dy ditë diferencë.  Ato e dokumentuan të gjithë procesin që nga momenti që morrën vesh lajmin se ishin në pritje të ëmbël dhe deri në lindje. Fillimisht ishte Anna që mori lajmin e mirë dhe një telefonatë e menjëhershme njoftoi edhe Renee se edhe ajo do të sillte në jetë një fëmijë, edhe pse procedura invitro  ishte bërë vetëm njëherë.

Anna dhe Renner kanë 18 vite bashkë./Blitz.al/

Share