Blitz

 Breaking News

Pozat që (s’)duhet t’i merrni para kamerës

April 20
18:50 2016

Ditët e sotme, pozimi para kamerës së telefonit apo aparatit fotografik është një ritual i përditshëm. Dalim apo nuk dalim mirë, mjafton të marrim shumë pëlqime në rrjetet sociale.

Element i rëndësishëm për një foto është edhe pozimi, i cili bën që fotoja juaj të jetë perfekte apo një katastrofë e vërtetë.

 

Por a e dini se cilat janë pozat e duhura dhe pozat që nuk duhet t’i merrni kurrë? Jua tregojmë ne:

...

...
Picture 1 of 12

Tags
Share