Blitz

 Breaking News

Më ndiq! Zbulo skenarin e intervistave në disa nga kompanitë më prestigjioze në treg

Më ndiq! Zbulo skenarin e intervistave në disa nga kompanitë më prestigjioze në treg
January 11
12:54 2017

Intervistat e punës, sidomos kur aplikoni për herë të parë, janë gjithmonë plot emocione, ankth, pasiguri. Megjithatë ka gjithmonë një herë të parë kur të duhet të përballesh me pyetjet e intervistuesit, që ndoshta në të ardhmen mund të jetë edhe eprori juaj.

Kompani të ndryshme, të suksesshme dhe me prestigj, janë ëndrra e shumë prej nesh. Por si mund të zhvillohet një intervistë dhe cilat janë disa nga pyetjet dhe përgjigjet kryesore që duhet të dini në bazë të kompanive të ndryshme? Cilido të jetë synimi juaj, Samsung, Apple, Google, MC Donald’s, Volvo, L’Oreal, shihni disa intervista plot humor mes punëdhënësit dhe punëmarrësit. /Blitz.al/

unnamed-2 unnamed-3 unnamed-4 unnamed-5 unnamed-6 unnamed-7 unnamed-8 unnamed-9 unnamed-11 unnamed-12 unnamed

Share