Blitz

 Breaking News

Ky film i shkurtër na tregon në mënyrë mbresëlënëse se si rruga e kërkimit të lumturisë është thjesht një…

Ky film i shkurtër na tregon në mënyrë mbresëlënëse se si rruga e kërkimit të lumturisë është thjesht një…
October 14
17:36 2018

Filmi i shkurtër i animuar, fitues i çmimit si më i miri, është në fakt mbresëlënës. “Happiness” fokusohet pikërisht në gjetjen e lumturisë dhe vendet e gabuara ku e kërkojmë atë. Ai ndjek një mi në kërkim të lumturisë, por që është thjesht viktimë e “kurtheve” të përcaktuara si lumturi.

“Manipulimi i vetëdijshëm dhe inteligjent i zakoneve të organizuara dhe opinioneve të masës është një element i rëndësishëm i shoqërisë demokratike. Ata që manipulojnë këtë mekanizëm të padukshëm të shoqrisë përbëjnë një qeveri të padukshme që është fuqia drejtuese e vërtetë e vendit. Ne qeverisemi, mendjet tona janë mykur, shijet tona janë formuar, idetë tona sugjerohen, masivisht nga njerëz për të cilët mund të mos kemi dëgjuar kurrë.”

Mjafton të ndiqni me vëmendje filmin e mëposhtëm dhe të kapni mesazhin e përcjellë nga detajet. /Blitz.al/

Share