Blitz

 Breaking News

Kur të shikoni këto fotografi të momenteve të propozimit do të doni të martoheni menjëherë

Kur të shikoni këto fotografi të momenteve të propozimit do të doni të martoheni menjëherë
October 10
15:52 2016

Momenti më i bukur në një çift është ai kur të dy partnerët vendosin të martohen. Vajzat ëndërrojnë gjithë jetën për momentin e propozimit dhe madje kërkojnë me ngulm te mikeshat e tyre të mira (në disa raste edhe përpara se ta njohin mashkullin e jetës së tyre) që ky moment të fotografohet me patjetër nga ana e tyre.

Pikërisht pse ky moment është nga më të bukurit, edhe fotografët shpesh krijojnë albume të tëra që pasqyrojnë emocione sa më të vërteta.

Më poshtë shikoni të renditura disa nga fotografitë më të bukura që janë shkrepur…/Blitz.al/

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 

Share