Blitz

 Breaking News

Këto gjëra për depilimin duhet t’i dini patjetër…

August 26
12:50 2016

Mos u turpëroni

Picture 1 of 6

Mos u turpëroni kur shkoni tek estetistja për t'u depiluar. Nuk jeni ju femra e parë që shkoni kështu që qëndroni të lirshme.

Depilimi është diçka shumë  e besdisshme.  Duhet të depiloheni dhe të bëni atë që mendoni se ju bën mirë për lëkurën. Miqtë mund të thonë përshembull për dyllin që është shumë i mirë, por jo të gjithë e kanë lëkurën e njëjtë. Në qoftë se ju depiloheni për herë të parë duhet të flisni më parë me dermatologun.  Gjithësesi çdo kush duhet të dijë disa gjëra kryesore për depilimin. Shfletoni galerinë për të mësuar më shumë./Blitz.al/

Share