Blitz

 Breaking News

Jeni beqarë dhe nuk keni gjetur ende dashurinë? Zbuloni arsyet që po ju pengojnë

Jeni beqarë dhe nuk keni gjetur ende dashurinë? Zbuloni arsyet që po ju pengojnë
March 20
09:56 2019

Pavarësisht zhvillimeve të rrjeteve sociale, vetmia është kthyer në një lloj epidemie. Rreth 50 % e të rriturve kanë vështirësi në gjetjen e një partneri dhe për një kohë të gjatë qëndrojnë vetëm. Por kjo ndodh për një arsye.

Më poshtë do të zbuloni disa prej shkaqeve përse ju jeni vetëm dhe bëni mirë të ndryshoni sa jeni ende në kohë.

Ju idealizoni marrëdhënien tuaj duke krijuar iluzione në kokë dhe duke mos u bazuar në realitetin që ju rrethon.

Why Some People Can’t Find Love

Nuk respektoni veten, por i përkushtohen më tepër partnerit dhe mbani përsipër të gjitha fajet edhe kur nuk i keni.

Why Some People Can’t Find Love

Ju shkelni hapësirën private të partnerit dhe bëheni një partner mbytës.

Why Some People Can’t Find Love

Nuk mund të falësh, ky është gabimi më i madh që sjell ndarjen në një marrëdhënie.

Why Some People Can’t Find Love

Nuk jeni gati për një marrëdhënie, por e nisni atë për të mos qëndruar vetëm.

Why Some People Can’t Find Love

Jeni të fiksuar me veten dhe asgjë tjetër për ju nuk ka rëndësi!/Blitz.al/

Why Some People Can’t Find Love

 

 

Share